Προϊόντα για ομάδα morson (3)

Λουγάνα Μαλαβάσι

Λουγάνα Μαλαβάσι

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Μπαντονιόν - Στάγκι

Μπαντονιόν - Στάγκι

75 κουμπιών χρωματικός μπαντονέον 150 καλάμια (2 καλάμια ανά νότα) 18-διπλά πνευστά με 2 κεντρικά πλαίσια μαύρο ή μαόνι βερνικωμένο με φινίρισμα κατά παραγγελία διάταξη καλαμιών
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Βαθμός: 100% Arneis. Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια. Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή. Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα. Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών. Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε. Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%. Γαστρονομικός συνδυασμός: είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.